Assaig musical al bosc

Caravana musical i carpa d’estiu i Assaig musical en plena natura!

Disposem d’una carpa de fusta per a assajar a l’estiu, enmig de la natura! i després gratuïtament us podeu fer una remulladeta a la piscineta!

També disposem d’un buc_(cobert) a una caravana i també d’un estudi mòbil tancat!

Horari / gentPREUS / HORAABONAMENTS de 10H
Individual 10h-14.305€45€
Individual 18h-19h OFERTA
Grups de 10h-14.30*
6€55€
Indiv / Grups 18h-23h *7€65€
Preus i descomptes per a totes les edats!! també vàlids per als usuaris del terreny d’acampada Kamp Escolta ja que forma part del serveis extres educatius i artístics del terreny d’acampada (camp scout).

NORMATIVA:
– és imprescindible mostrar el DNI d’un dels integrants del grup.
– Al ser buc / carpa d’estiu amb ús de plaques solars, podeu portar-vos els vostres tablets o portàtils, pedalera de guitarra a acoplar al nostre ampli, o el vostre micro preferit, però no amplificadors, s’han d’usar els que tenim! . AVALL de la pàgina hi podreu veure el MATERIAL D’ASSAIG.
*- Els grups assaig mínim de 2hores seguides (individuals sí que es pot 1 hora).
Els assajos individuals cal avisar si és de bateria, piano digital, piano acústic o guitarra.
– Només es pot reservar per cita prèvia sota disponibilitat per what’s app o telegram al 622685345 (no agafem trucades) o per email a sonsilleure@gmail.com. ANUL.LACIONS SENSE COST MÍNIM 3HORES ABANS.

COM PUC OBTENIR EL MEU PACK PER A MI O PER A REGALAR?=

Transferència bancària: ES50 3025 0023 3214 0004 5175 (Caixa d’ENGINYERS Tit. Assoc Sons i Lleure), indicant el nom de l’USUARI + Pack escollit, i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

PayPal : https://paypal.me/sonsilleure i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el vostre nom abonat a Paypal, el nom de l’alumne (si no és per a vosaltres), i pack desitjat i el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

Presencialment : mitjançant cita prèvia enviant un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com

PER A QUALSEVOL DUBTE, ESCRIVIU-NOS un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com i us atendrem gustosament.

Durant anys molts grups han assajat a sales d’assaig nostres tant a la província de Barcelona com a l’Alt Camp, Tarragona!, i hem estat com una gran familia; us en passem una petita llista de spotify d’alguns d’ells (alguns d’ells fins i tot n’han estat alumnes o han gravat a l’estudi):

Material= material general

  • Màxim 2 micros VEU+ cables micro + 1 cable minijack mp3+ 1 faristol
  • Bateria acústica completa PEARL Forum amb 7 plats (plats extra que podeu demanar amb antel.lació ..= crash 18, i china 18) i podeu demanar el DOBLE PEDAL COBRA!.
  • Amplificació de baix amb ampli TORQUE, amplificat també a taula.
  • Amplificador guitarra MARSHALL AVT 150w (amb Previ de Vàlvules) + pedalera
  • Taula de mescles 16 canals i efectes Yamaha MG 166cx i PA autoamplificada YAMAHA

Material EXTRA i PIANOS etc…

  • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Teclat d’escenari YAMAHA PA-35 tecles contrapesades estil piano TAMBÉ AMPLIFICAT A LA TAULA!
  • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Piano ACÚSTIC vertical ALEMANY, marca SAUTER (Gama ALTA alemanya estil Bernstein, etc..)* –
  • 2€/ HORA EXTRA, LLOGUER DE GUITARRA, UKELELE, MICRO D’INSTRUMENTS DE VENT O CORDA..i d’un ampli extra de guitarra MARSHALL (i així disposar de 2 en total)
  • 1€/HORA EXTRA, LLOGUER DE CABLES