Assaig musical al bosc

Caravana musical ! un assaig musical en plena natura!

Disposem d’un buc d’assaig dins una caravana per a assajar tot l’any , enmig de la natura! i després gratuïtament (a l’estiu) us podeu fer una remullada a la piscina! Hi ha taules per a poder prendre begudes, menjar etc… i descansar durant l’assaig. També és per a poder muntar els vostres campaments musicals!

També disposem d’un estudi de gravació mòbil tancat!

Horari / gentPREUS / HORAABONAMENTS de 10H
Individual 10h-14.305€45€
Individual 18h-19h OFERTA
Grups de 10h-14.30*
6€55€
Indiv / Grups 18h-23h *7€65€
Preus i descomptes per a totes les edats!! també vàlids per als usuaris del terreny d’acampada Kamp Escolta ja que forma part del serveis extres educatius i artístics del terreny d’acampada (camp scout).


NORMATIVA:
– és imprescindible mostrar el DNI d’un dels integrants del grup.
– Al ser buc / carpa d’estiu amb ús de plaques solars, podeu portar-vos els vostres tablets o portàtils, pedalera de guitarra a acoplar al nostre ampli, o el vostre micro preferit, però no amplificadors, s’han d’usar els que tenim! . AVALL de la pàgina hi podreu veure el MATERIAL D’ASSAIG.
*- Els grups assaig mínim de 2hores seguides (individuals sí que es pot 1 hora).
Els assajos individuals cal avisar si és de bateria, piano digital, piano acústic o guitarra.
– Els bonos caduquen en un any des de la seva compra..
– Només es pot reservar per cita prèvia sota disponibilitat per what’s app o telegram al 622685345 (no agafem trucades) o per email a sonsilleure@gmail.com. ANUL.LACIONS SENSE COST MÍNIM 3HORES ABANS.

COM PUC OBTENIR EL MEU PACK PER A MI O PER A REGALAR?=

Transferència bancària: ES50 3025 0023 3214 0004 5175 (Caixa d’ENGINYERS Tit. Assoc Sons i Lleure), indicant el nom de l’USUARI + Pack escollit, i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

PayPal : https://paypal.me/sonsilleure i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el vostre nom abonat a Paypal, el nom de l’alumne (si no és per a vosaltres), i pack desitjat i el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona. PAYPAL per a pagaments regulars no, està pensat pel primer pack que feu si no ens coneixeu o per a regalar.

Presencialment : mitjançant cita prèvia enviant un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com

PER A QUALSEVOL DUBTE, ESCRIVIU-NOS un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com i us atendrem gustosament.

Durant anys molts grups han assajat a sales d’assaig nostres tant a la província de Barcelona com a l’Alt Camp, Tarragona!, i hem estat com una gran familia; us en passem una petita llista de spotify d’alguns d’ells (alguns d’ells fins i tot n’han estat alumnes o han gravat a l’estudi):

Material= material general

 • Màxim 2 micros VEU+ cables micro + 1 cable minijack mp3+ 1 faristol
 • Bateria acústica completa PEARL Forum amb 8 plats Hi hat 14, Crash 16, Crash 18 Ride 20, Splash 8, Splash 10, Bell 8 (plat extra que podeu demanar amb antel.lació ..= china 18) i compteu amb el DOBLE PEDAL COBRA , cascavells i conmutador al hi hat i un escaiot!.
 • Amplificació de baix amb ampli TORQUE.
 • Amplificador guitarra MARSHALL AVT 150w (amb Previ de Vàlvules) + pedalera
 • Com a ampli extra de guitarra es pot usarla connexió clean guitar del canal 2 de la taula Alesis que està connectat a un pedal overdrive (commutable)
 • Taula de mescles ALESIS-multimix-4usb-fx (duu efectes) té USB i si busqueu a internet podeu esbrinar com enregistrar els vostres assajos i el software o portàtil que heu de dur.
 • 1 PA ACTIVA YAMAHA

Material EXTRA i PIANOS etc…

 • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Teclat d’escenari THOMANN D 26 amb 88 tecles contrapesades estil piano (si demaneu TAMBÉ AMPLIFICAT A LA TAULA!)
 • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Piano ACÚSTIC vertical ALEMANY, marca SAUTER (Gama ALTA alemanya estil Bernstein, etc..)* – ÚNICAMENT A L’ESTUDI!
 • 2€/ HORA EXTRA, LLOGUER DE GUITARRA, UKELELE, MICRO D’INSTRUMENTS DE VENT O CORDA
 • 1€/HORA EXTRA, LLOGUER DE CABLES