Assaig musical al bosc

Caravana musical ! un assaig musical en plena natura!

Disposem d’un buc d’assaig dins una caravana per a assajar tot l’any , enmig de la natura!

Hi ha taules per a poder prendre begudes, menjar etc… i descansar durant l’assaig.

També és per a poder muntar els vostres campaments musicals! Els usuaris de KAMP ESCOLTA us posem gratuïtament en el vostre assaig una PA extra i muntada a l’exterior i l’ús gratuït del teclat!

També disposem d’un estudi de gravació mòbil tancat!

Horari / gentPREUS / HORAABONAMENTS de 10H
Individual 10h-14.305€45€
Individual 18h-19h OFERTA
Grups de 10h-14.30 FEINERS*
6€55€
Indiv / Grups 18h-23h i CAPDES *7€65€
Preus i descomptes per a totes les edats!! també vàlids per als usuaris del terreny d’acampada Kamp Escolta ja que forma part del serveis extres educatius i artístics del terreny d’acampada (camp scout).


NORMATIVA:
– és imprescindible mostrar el DNI d’un dels integrants del grup.
– Al ser caravana / mòdul estudi amb ús de plaques solars, podeu portar-vos els vostres tablets o portàtils, pedalera de guitarra a acoplar al nostre ampli, o el vostre micro preferit, però no amplificadors, s’han d’usar els que tenim! . AVALL de la pàgina hi podreu veure el MATERIAL D’ASSAIG.
*- Els grups assaig mínim de 2hores seguides (individuals sí que es pot 1 hora). El preu de matins és de dilluns a divendres FEINERS, el preu de tardes també és el preu de tot el dia dels caps de setmana.
Els assajos individuals cal avisar si és de bateria, piano digital, piano acústic o guitarra.
– Els bonos caduquen en un any des de la seva compra..
– Només es pot reservar per cita prèvia sota disponibilitat per what’s app o telegram al 622685345 (no agafem trucades) o per email a sonsilleure@gmail.com. ANUL.LACIONS SENSE COST MÍNIM 3HORES ABANS.

COM PUC OBTENIR EL MEU PACK PER A MI O PER A REGALAR?=

Transferència bancària: ES50 3025 0023 3214 0004 5175 (Caixa d’ENGINYERS Tit. Assoc Sons i Lleure), indicant el nom de l’USUARI + Pack escollit, i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

PayPal : https://paypal.me/sonsilleure i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el vostre nom abonat a Paypal, el nom de l’alumne (si no és per a vosaltres), i pack desitjat i el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona. PAYPAL per a pagaments regulars no, està pensat pel primer pack que feu si no ens coneixeu o per a regalar.

Presencialment : mitjançant cita prèvia enviant un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com

PER A QUALSEVOL DUBTE, ESCRIVIU-NOS un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com i us atendrem gustosament.

Durant anys molts grups han assajat a sales d’assaig nostres tant a la província de Barcelona com a l’Alt Camp, Tarragona!, i hem estat com una gran familia; us en passem una petita llista de spotify d’alguns d’ells (alguns d’ells fins i tot n’han estat alumnes o han gravat a l’estudi):

Material= material general

 • Màxim 2 micros VEU+ cables micro + 1 cable minijack mp3+ 1 faristol
 • Bateria acústica completa PEARL Forum amb 8 plats Hi hat 14, Crash 16, Crash 18 Ride 20, Splash 8, Splash 10, Bell 8 o china 18) i compteu amb el DOBLE PEDAL COBRA , cascavells i conmutador metal al hi hat i un escaiot!. (El pedal doble cobra , el bell i el china cal demanar-los quan reserveu la caravana)
 • Amplificació de baix amb ampli TORQUE.
 • Amplificador guitarra MARSHALL AVT 150w (amb Previ de Vàlvules) + pedalera
 • Com a ampli extra de guitarra es pot usarla connexió clean guitar del canal 2 de la taula Alesis que està connectat a un pedal overdrive (commutable)
 • 1 PA ACTIVA YAMAHA (en cas de VERMUTS MUSICALS us posem les 2 PA + un xivato)
 • Taula de mescles de 12 canals MACKIE MIX12FX (duu efectes) i té sortida doble RCA TAPE OUT per si voleu enregistrar els vostres assajos en alguna gravadora vostra.

Material EXTRA i PIANOS etc…

 • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Teclat d’escenari THOMANN D 26 amb 88 tecles contrapesades estil piano (si demaneu TAMBÉ AMPLIFICAT A LA TAULA!)
 • 2€/h EXTRA si és un grup (inclòs si és individual): Piano ACÚSTIC vertical ALEMANY, marca SAUTER (Gama ALTA alemanya estil Bernstein, etc..)* – ÚNICAMENT A L’ESTUDI!
 • 2€/ HORA EXTRA, LLOGUER DE GUITARRA, UKELELE, MICRO D’INSTRUMENTS DE VENT O CORDA
 • 1€/HORA EXTRA, LLOGUER DE CABLES