Estudi de gravació mòbil

Estudi de gravació

Producció

Postproducció

Composició

Harmonització

Disposem d’un estudi de gravació mòbil, podem anar a enregistrar-vos on us calgui, sol.liciteu informació de les condicions!

Explica’ns el teu projecte

i el farem possible!

Llistat SPOTIFY d’alguns dels artistes que han passat per Sons & Lleure tant sigui havent gravat a l’estudi o bé com a alumnes (també hi incloc dos perfils propis):

PREUS: preu base/hora grav, postpo etc.. 25€/hora

CONSULTEU-NOS LA DISPONIBILITAT ABANS DE COMPRAR UN PACK! Ara degut a que tenim a banda del servei d’estudi, el de classes,casals i campaments donem preferència al següent:

  • GRAVACIONS DE VEUS I INSTRUMENTS ACÚSTICS com piano acústic , guitarra esp, ac, instruments de corda i vent, percussió simple (excepte bateria completa).
  • GRAVACIONS DE SESSIONS D’ASSAIG DE BANDA COMPLETA estil LIVE (inclòs amb amplis, bateria completa etc) sense mescla ni màster tant sols una exportació ESTÉREO DEMO.

PACKS:

PACK ESPECIAL LIVE!

Demaneu un pack a la vostra mida si ho necessiteu! Els packs arriben amb descompte fins a 20€/h depenent de les hores!

COM PUC OBTENIR EL MEU PACK PER A MI O PER A REGALAR?=

Transferència bancària: ES50 3025 0023 3214 0004 5175 (Caixa d’ENGINYERS Tit. Assoc Sons i Lleure), indicant el nom de l’interessat, Pack escollit, i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

PayPal : https://paypal.me/sonsilleure i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el vostre nom abonat a Paypal, el nom de l’alumne (si no és per a vosaltres), i pack desitjat i el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

Presencialment : mitjançant cita prèvia enviant un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com

PER A QUALSEVOL DUBTE, ESCRIVIU-NOS un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com i us atendrem gustosament.