Estudi de gravació mòbil

Estudi de gravació

Producció

Postproducció

Composició

Harmonització

Disposem d’un estudi de gravació mòbil, podem anar a enregistrar-vos on us calgui, sol.liciteu informació de les condicions!

Explica’ns el teu projecte

i el farem possible!

Llistat SPOTIFY d’alguns dels artistes que han passat per Sons & Lleure tant sigui havent gravat a l’estudi o bé com a alumnes (també hi incloc dos perfils propis):

PREUS: preu base/hora grav, postpo etc.. 20€/hora

PACKS:

packs segons temes amb reducció de preus i més post-producció!

link descàrrega del pdf: https://www.dropbox.com/s/c8h867y2xr5pw7g/PACKS%20GRAVACI%C3%93.pdf?dl=0

COM PUC OBTENIR EL MEU PACK PER A MI O PER A REGALAR?=

Transferència bancària: ES50 3025 0023 3214 0004 5175 (Caixa d’ENGINYERS Tit. Assoc Sons i Lleure), indicant el nom de l’interessat, Pack escollit, i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

PayPal : https://paypal.me/sonsilleure i després envieu un email a sonsilleure@gmail.com amb el vostre nom abonat a Paypal, el nom de l’alumne (si no és per a vosaltres), i pack desitjat i el comprovant o fotografia de pantalla i en el cas que desitgeu un xec regal per a algú ens ho indiqueu a l’email amb el nom de la persona.

Presencialment : mitjançant cita prèvia enviant un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com

PER A QUALSEVOL DUBTE, ESCRIVIU-NOS un what’s app o telegram al 622685345 o bé un email a sonsilleure@gmail.com i us atendrem gustosament.