Ideari de l’entitat

L’original del 1.994

“Com aprendre música i divertir-se, formar el caràcter i passar una bona estona, aprendre piano, guitarra, baix, bateria, cant, flauta, etc.. i cantar solista o en grup amb total harmonia i felicitat?.

Nens i nenes, els joves i a gent gran, troben aquí una utilització del temps de lleure que va més enllà de passar l’estona. Per a uns representa treballar la que serà la seva gran vàlvula d’escapament, la solució a les futures tensions de la vida; per altres serà assolir finalment allò que tant havien desitjat: “vull aprendre música, vull tocar un instrument, vull saber cantar!”.

També aquí, els músics, professors, DJ, o bé senzillament estudiants i alumnes , etc… tots aquells que es dediquen o es volen dedicar a la música i li desitgen el millor tractament per al seu enregistrament, amb cura, expressió i claredat i saber transmetre l’harmonia musical al públic … han trobat el lloc ideal que també conjuga aquest entorn auditiu juntament amb el visual com a productora àudio-visual.

Els pares saben que quan els seus fills són amb nosaltres , dediquen el seu temps a activitats últils, a desenvolupar la seva creativitat, a fomentar el treball en equip, l’amistat, i l’afecte. La música és una eina meravellosa per a la formació personal, per a educar de manera harmònica un fill o a si mateix, la música demana alhora perfecció tècnica i deixar fluir els sentiments, és un exercici permanent d’autoexigència i d’humanitat, els dos pols d’una vida plena, i és per tant un entrenament força complet cap a l’èxit en altres activitats.

Els campaments, el contacte amb la natura, en són el complement ideal, ja que desenvolupen les mateixes virtuts de companyonia i servei als altres, de comprensió del món i d’estimació per la vida.

Aquesta entitat, que no té grans pretensions malgrat haver guanyat algun premi, sí que s’esforça en comunicar un equilibri i en fer sortir de cada persona els millors valors que té en ella, d’una manera senzilla, amb la música i amb el treball en grup, perquè la vida és en el fons senzilla i se’n pot treure més partit si desenvolupem la nostra sensibilitat i si ens adonem que la vivim millor plegats que en solitari.