Els vostres cursos AQUÍ!

Sou una entitat, associació etc que feu cursos en entorns naturals? Nosaltres disposem del terreny d’acampada d’entitats amb diferents instal.lacions i camps nostres per si voleu organitzar-hi cursos de lleure, cultura etc…

EL LLOC

-Estudi musical, caravana musical o per cursos ..

-1 hectàrea per a passejar i muntar-hi activitats tant amb sol com amb molta ombra !

-Teniu lloc per a aparcar-hi cotxes, consulteu on!

-Disposeu de tot el disponible de wcs etc.. del terreny d’acampada si demaneu acampada (entreu al menú per a veure del què es disposa).

-Servei de calçotades, barbacoes etc…consulteu-nos!

-Si necessiteu activitats per a nens mentre feu els cursos consulteu-nos preus i funcionament doncs som directors i monitors de lleure titulats i tenim moltes activitats artístic-musicals i de lleure a oferir per a nens i joves de 3 a 17 anys i a més també paintball infantil (8-17 anys) de molla (no marcadores i són jocs d’estratègia no es disparen entre ells).

PREUS …

– Accés per un Curs de MIG DIA (màxim 20 persones): 80€

-Accés per un Curs de TOT EL DIA (màxim 20 persones ): 120€

(Si voleu afegir-hi música ,un taller o curs musical podeu comptar amb el servei extra de la caravana musical i el seu material vegeu al link: https://www.sonsilleure.com/buc-dassaig/)

-Accés per un Curs de CAP DE SETMANA de dissabte 9h a diumenge 12h (màxim 20 persones) 200€ + 6€/persona / nit al terreny d’acampada amb l’esmorzar inclòs que fem els intendents.

-En cas de voler per més persones (màxim 100) o més horari etc… DEMANEU PRESSUPOST PERSONALITZAT enviant mail a sonsilleure@gmail.com